fbpx

Onze producten worden met de grootste zorg ingekocht. Mochten er desondanks problemen optreden, of heb je een vraag dan horen we het graag. Stuur ons je vraag of opmerking naar info@motoroad.nl dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.


MotoRoad
Gobatstraat 27
1902DE Castricum
Info@motoroad.nl
KVK:        73563978
IBAN:      NL96 RABO 0355 887 835
BTW:       NL042910158B01

|Bestellingen
Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gekomen wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Bij vertraging wordt u op de hoogte gehouden via e-mail. Dit geldt ook indien de bestelde artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn. 

|Betaling
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Dit kan via de aangegeven mogelijkheden op onze webpagina. Zodra de betaling binnen is, wordt u bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. De verzendtijd is 2 a 3 werkdagen. 

|Verzending
Onze pakketten worden verzonden via PostNL en DHL. Wij pakken de door u bestelde artikelen stevig en met zorg in. Wij zijn verantwoordelijk en nemen het risico van de verzending tot het moment dat het pakket bij de klant is bezorgd. Mocht de bezorger besluiten het pakket bij uw buren af te leveren valt dit onder verantwoording van de bezorger. Het doorgeven van uw adres valt onder uw verantwoording. 
Verzendkosten zijn standaard €4,95 voor bestellingen in Nederland. Vanaf de € 50,– zijn de verzendkosten gratis voor Nederlandse bestellingen. 
Voor bestellingen naar België zijn de verzendkosten € 7,95 en gratis vanaf € 100,–
De verzendkosten voor bestellingen naar Duitsland zijn € 9,95. Bestellingen naar Duitsland met een waarde van minimaal € 125,– worden gratis verzonden.|Retour
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Dit bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekendgemaakte vertegenwoordiger. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor zijn of haar rekening. 

|Klachten
Mochten er klachten of problemen optreden omtrent onze service of onze producten neem dan contact op met info@motoroad.nl. Wij zullen klachten zo snel mogelijk in behandeling nemen.